oudejaarsfeesten ruinen spandoek, poster en stempelkaartje

Een knallend feest begint met een sterk ontwerp: Halloïs & Stichting Oudejaarsfeesten Ruinen

We zien elk project als een kans om een verhaal te vertellen en een unieke visuele identiteit te creëren. Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met Stichting Oudejaarsfeesten Ruinen, waar we in slechts een maand tijd een compleet pakket van ontwerpen leverden voor hun jaarlijkse feesten. Lees verder om te ontdekken hoe Halloïs en Stichting Oudejaarsfeesten Ruinen samenwerkten om een spetterend evenement te realiseren of klik op de knop om naar grafisch ontwerpen te gaan. 

🎉 Het Verhaal Achter Oudejaarsfeesten Ruinen

Stichting Oudejaarsfeesten Ruinen organiseert evenementen aan het einde van het jaar. Hun programma omvat een kerstgala, carbidschieten op oudejaarsdag en een knallen nieuwjaarsfeest met livemuziek. Voor zo’n dynamisch evenement was een krachtig visueel ontwerp nodig, en dat is waar Halloïs in beeld kwam. 

 

🎨 Een Frisse Identiteit: Het Nieuwe Logo

Het hart van elk evenement ligt in zijn logo, en dat geldt zeker voor Oudejaarsfeesten Ruinen. Halloïs creëerde een nieuw logo dat de kern van de festiviteit vastlegde: carbid, feest en vuurwerk. De kleuren zwart, roze en geel spatten van het ontwerp af, waardoor een energieke en feestelijke uitstraling ontstond. 

 

🖌️ Van Logo tot Realiteit: Spandoeken en Posters

Een sterk logo verdient een podium, en dat podium kreeg het met de spandoeken en posters ontworpen door Halloïs. Deze werden stragetisch geplaatst om de aandacht van het publiek te trekken en de opwinding voor de feesten aan te wakkeren. Het ontwerp sprak niet alleen, maar schreeuwde: “Dit wordt een feest om nooit te vergeten!”

 

🎫 Toegang tot Plezier: Stempel- en Consumptiekaarten

Voor een makkelijke manier om drankjes te bestellen leverde Halloïs stempelkaarten voor consumpties. Praktisch en professioneel, deze kaarten zijn niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van de visuele identiteit van het evenement. 

 

🤝 Samenwerken met Snelheid

Een maand lijkt kort, maar dankzij een strakke en snelle samenwerking tussen Halloïs en Stichting Oudejaarsfeesten Ruinen was het project tijdig afgerond. Het bewees dat wanneer creativiteit en efficiëntie hand in hand gaan, de resultaten verbluffend kunnen zijn. 

 

🌟 Waarom Samenwerken met Halloïs?

  • Snelheid en kwaliteit
    Halloïs gelooft in snelle oplevering zonder in te boeten aan kwaliteit. Een combinatie die resulteert in hoogwaardige ontwerpen binnen strakke deadlines. 
  • Creativiteit met een doel
    De ontwerpen vertellen niet alleen een verhaal, maar dienen ook een doel. Elk element draagt bij aan de overkoepelende ervaring van het evenement. 
  • Flexibiliteit en maatwerk
    Geen twee evenementen zijn hetzelfde, daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. 

 

🎊 Een Feestelijke Toekomst

Oudejaarsfeesten Ruinen was een project dat ons hart sneller deed kloppen. Het bewees dat een sterk ontwerp niet alleen een visuele impact heeft, maar ook de essentie van een evenement kan vangen. Wil je ook samenwerken met Halloïs voor jouw volgende evenement? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verhaal tot leven kunnen brengen.🎆🎨 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *