Samenwerking met Stichting MTB Dwingeloo: Van logo tot gereedschapsstickers

We geloven in het vertellen van verhalen door middel van visuele communicatie. Onze eerdere samenwerking met Stichting MTB Dwingeloo begon met het ontwerpen van hun opvallende logo, en nu hebben we de eer gehad om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan dit visuele verhaal: gereedschapsstickers die net zo stoer zijn als hun missie. 

 

🚵‍♂️ Het Begin: Een Logo met Karakter

Een tijdje geleden mochten we het unieke logo voor Stichting MTB Dwingeloo creëren. Met een rood MTB-symbool en letters die doen denken aan een oude typmachine, ademt het logo karakter en avontuur, perfect passend bij de missie van de stichting.

 

🌳 In Het Hart van de Natuur: Dwingeloo’s Mountainbikeroutes

Gelegen in het midden van het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld, speelt Stichting MTB Dwingeloo een essentiële rol bij het onderhouden van lokale mountainbikeroutes. Ze zetten zich in om deze routes niet alleen toegankelijk, maar ook veilig en aantrekkelijk te houden voor alle natuurliefhebbers.

 

🛠️ Van Groot naar Klein: Gereedschapsstickers

Onlangs vroeg de stichting ons om een extra laag toe te voegen aan hun visuele identiteit. Ze wilden kleine stickers voor hun gereedschap – een praktische manier om herkenbaar te maken welk gereedschap toebehoorde aan de stichting. 

 

🎨 Creativiteit in Detail: De Stickers

De gereedschapsstickers werden ontworpen met het kenmerkende rode MTB-symbool centraal. Deze kleine maar opvallende stickers voegen alleen een praktisch element toe, maar versterken ook de visuele samenhang van de stichting, zelfs te midden van de natuurlijke omgeving. (groen staat in contrast met rood)

 

🌿 Een Duurzaam Partnerschap

Bij Halloïs streven we naar duurzame samenwerkingen. Ons werk met Stichting MTB Dwingeloo is niet alleen één project; het is een partnerschap dat voortbouwt op het creëren van visuele identiteit die hun missie weerspiegelt en hen herkenbaar maakt in hun gemeenschap. 

 

🌐 Jouw Verhaal Vertellen

Wil je ook jouw verhaal vertellen door middel van visuele communicatie? Of het nu gaat om een uniek logo, gereedschapsstickers of andere creatieve uitingen, Halloïs staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan. 🌈🖌️ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *