bedrukte koeltas alumax

Alumax Boats zet de zomer koel in met bedrukte koeltassen

Zichtbaarheid en functionaliteit kunnen hand in hand gaan, vooral als het gaat om het bedrukken van items. Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met Alumax Boats B.V., waar we navy blauwe koeltassen bedrukten met het kenmerkende oranje logo van Alumax. Dit cadeau, gegeven aan het personeel vóór de bouwvakantie, straalt niet alleen stijl uit, maar heeft ook een praktische touch die perfect past bij de aankomende zomer. 

 

🌊 Koel en Stijlvol: De Alumax Koeltassen

Alumax Boats, bekend om zijn hoogwaardige aluminium boten, wilde iets speciaals voor het personeel voor de zomer. Onze oplossing: stijlvolle navy blauwe koeltassen, bedrukt met het herkenbare oranje alumax-logo. Deze koeltassen zijn niet alleen een visueel aantrekkelijke accessoire, maar ook een functioneel geschenk voor de warme dagen. 

 

🧡 Bedrukt met Trots: Het Oranje Alumax Logo

Het logo van Alumax in het oranje steekt mooi af tegen het blauwe van de koeltas. Het resultaat werd een subtiele herinnering aan de trots en het vakmanschap van Alumax Boats in Meppel. 

 

🎁 Het Perfecte Zomergeschenk

De koeltassen werden niet zomaar uitgedeeld; ze waren het perfecte zomergeschenk voor de bouwvakvakantie of zomervakantie. Ideaal voor picknicks, stranduitjes, zwembadbezoeken, fietstochten, ontspannen momenten in de zon. Deze tassen bieden niet alleen verkoeling voor drankjes en snacks, maar ook voor de zomerse teamgeest.

 

🌟 Waarom kiezen voor Halloïs?

  • Functioneel en stijlvol
    Onze ontwerpen combineren stijl met functionaliteit, waardoor de items niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook praktisch in gebruik;
  • Bedrijfsidentiteit
    We begrijpen het belang van merkidentiteit. Onze ontwerpen weerspiegelen de unieke kenmerken en trots van jouw bedrijf;
  • Geschenken met betekenis
    Onze creaties zijn meer dan alleen geschenken; ze zijn dragers van verhalen en herinneringen. 

 

❄️ Houd het hoofd koel zoals Alumax

Wil je ook een statement maken met bedrukte items die zowel stijlvol als functioneel zijn? Neem vandaag nog contact op met Halloïs en ontdek hoe we samen iets unieks kunnen creëren voor jou, je team of evenement. 🛥️🧡 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *