persoonlijk pensioen cadeau

Een zoet afscheidscadeau voor Albertje bij Klay Instruments

Bij Halloïs draait alles om het creëren van visuele verhalen, en recentelijk hadden we het genoegen om een bijzonder hoofdstuk toe te voegen aan het verhaal van Klay Instruments. Albertje, een gewaardeerd lid van het team, ging met pensioen, en wij maakten haar afscheid extra speciaal met een uniek persoonlijk cadeau. 

 

🎨 Een kleurrijk ontwerp met betekenis

Het idee voor het pensioen cadeau begon met een keukenschort, het perfecte canvas om Albertje’s passie voor bakken te vangen. Ons ontwerp was even smakelijk als doordacht. Een taartpunt, bekroond met de kenmerkende ‘K’ van Klay, prijkte op het schort in de opvallende felblauwe kleur die het bedrijf kenmerkt. De finishing touch? De tekst ‘Ab’s Gebakservice’ – een eerbetoon aan Albertje’s talent en de wens van haar collega’s dat de doorgaat met het bakken van heerlijke taarten. 

 

🍰 Pensioen, maar bakken gaat door

Albertje mag dan met pensioen zijn, maar haar bakkerskunsten zullen nooit met pensioen gaan. Haar collega’s hopen op vele feestelijke gelegenheden te kunnen blijven genieten van haar heerlijke creaties, en het schort dient als een blijvende uitnodiging om haar bakavonturen voort te zetten. 

 

✨Samenwerken met Halloïs: voor unieke momenten

Wil je ook een blijvende indruk achterlaten met een persoonlijk cadeau of project? Halloïs staat klaar om jouw verhaal te vertalen naar creatieve ontwerpen. Of het nu gaat om cadeaus voor pensioen, jubilea of bedrijfsprojecten – wij brengen jouw ideeën tot leven. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *